Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: BZ WBK nr. konta: 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224

Wykorzystujemy również usługę Google Analytics, wobec której obowiązuje odrębna polityka prywatności: Polityka ochrony prywatności Google.

Polityka prywatności

Wszelkie dane osobowe pozostawione przez Państwa na stronie (w tym adres e-mail) są chronione i udostępniane jedynie uprawnionym pracownikom Fundacji LEX NOSTRA oraz Kancelarii LEX NOSTRA. Nie udostępniamy ani bezpłatnie, ani odpłatnie Państwa danych osobom nieuprawnionym oraz podmiotom zewnętrznym.

a)      dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;

b)      tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;

c)       utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;