Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: BZ WBK nr. konta: 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224
Fudacja LEX NOSTRA OPP - przekaż 1% podatku

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Rada Programowa Fundacji LEX NOSTRA

images-Sandauer-155x104

dr Adam sandandauer

images-Kwidzynski-154x192

Ryszard Kwidziński

ll

Leszek Lewoc

17.12.2000 WARSZAWA - WRECZENIE NAGROD PILKARZA ROKU ZMUDA KA5969

Władysław Antoni Żmuda

Tomasz Górski

Andrzej Baranowski

Założyciel i Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA

images-Lisowski-154x206

Maciej Lisowski

Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA

Maciej Lisowski – ur. 1977 r., twórca i Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA, od kilku lat z sukcesami zajmującej się pomocą dla osób poszkodowanych przez system prawny i edukacją prawną obywateli. Asystent społeczny Posła na Sejm RP Kornela Morawieckiego. Publicysta „Gazety Obywatelskiej”. Dyrektor spółki prawniczej LEX NOSTRA. Dziennikarz, autor i współautor wielu książek i publikacji prasowych. Członek Stowarzyszenia Polskich Mediów. Odznaczony państwowym medalem „Pro Patria” i odznaką „Człowieka Wolności i Solidarności”. Członek założyciel i wiceprezes Zarządu  Stowarzyszenia Liga Konsumentów Energii oraz członek założyciel i wiceprezes Rady Spółdzielni „Świetlik – reaktywacja”. Dyrektor Fundacji Naprawy Państwa Polskiego. Prokurent w Fundacji Współpracy Polska – Iran „Salamanti” oraz w spółce informatyczno – medialnej „LN Media”. Wiceprezes Federacji Obywatelski Komitet Poszanowania Praworządności. Współzałożyciel Stowarzyszenia „Bastion Dialogu” i Stowarzyszenia Konfederacji Bałtycko – Czarnomorskiej. Od 1992 roku przedsiębiorca, był właścicielem firmy komputerowej, dyrektorem Ośrodka Badawczo – Rozwojowego, firmy konsultingowej i jednego z największych wydawnictw. Jako osoba związana naukowo z psychologią społeczną pełnił funkcję publicysty i zastępcy redaktora naczelnego czasopisma „Psychologia w Teatrze Życia”.

Maciej Lisowski

Autor:

Twórca i dyrektor Fundacji LEX NOSTRA. Dziennikarz, publicysta, przedsiębiorca i społecznik.
Strona internetowa: MaciejLisowski.pl

Więcej o autorze: