Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: BZ WBK nr. konta: 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Pomóc naszej Fundacji możesz nie tylko wspierając nas finansowo – choć to oczywiście jest zawsze mile widziane, a każda wpłata pomaga nam pomagać innym. Ważne jednak jest także wsparcie promocyjne: pomóż nam dotrzeć do jak najszerszego grona osób – zarówno tych potrzebujących pomocy, jak i tych, którzy chcą pomóc dobrej sprawie.

Zamieść na naszej stronie jeden z naszych bannerów. Jak to zrobić?

Pobierz dowolnie wybrany z poniższych obrazków, zamieść na swojej stronie i ustaw jako link (odnośnik) do naszej witryny (adres: http://fundacja.lexnostra.pl). Będziemy wdzięczni, jeśli w kodzie html (lub korzystając z edytora systemu CMS – np. WordPress czy Joomla – którego używasz) dodasz do odnośnika atrybut title=”Fundacja LEX NOSTRA” lub title=”Fundacja LEX NOSTRA Macieja Lisowskiego” lub title=”Przekaż 1% swojego podatku na rzecz Fundacji LEX NOSTRA” oraz atrybut alt o takiej samej treści do obrazka.

Dziękujemy!

Fundacja LEX NOSTRA - banner na stronę

Maciej Lisowski

Autor:

Twórca i dyrektor Fundacji LEX NOSTRA. Dziennikarz, publicysta, przedsiębiorca i społecznik.
Strona internetowa: MaciejLisowski.pl

Więcej o autorze: