Polityka Prywatności
Cyberbezpieczeństwo
AKCEPTUJĘ

Stan Borys: „Proszę oddaj 1% na Fundację LEX NOSTRA”

Przyjaciele uświadomili mi, że warto żyć

„Fundacja LEX NOSTRA współorganizowała dwa koncerty charytatywne (…), zadbała o sponsorów i o sprawy administracyjno-prawne. Prowadziła również zbiórkę na Facebooku na moją rehabilitację. Mogli w niej wziąć udział moi fani ze Stanów Zjednoczonych i innych miejsc świata” – wspomina w rozmowie z Nowy Dziennik Polish Weekly News, Stan Borys, nasz Przyjaciel, legenda polskiej sceny muzycznej.

👉Zapraszamy do przeczytania całej rozmowy ze Stanem Borysem (kliknij poniższy link):

Przyjaciele uświadomili mi, że warto żyć

Ostatnio na swoim profilu w social mediach Stan Borys apelował o przekazanie 1% podatku na Fundację LEX NOSTRA

Stan Borys: „Proszę, oddaj 1% na fundację Lex Nostra – Fundacja Lex Nostra ma wielu podopiecznych, którym skutecznie pomogła, a wiec zachęcam do przekazania 1% przy rozliczeniu podatkowym. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich, którzy pomagają innym w potrzebie”.

Fundacja Lex Nostra już od 10 lat aktywnie pomaga osobom pokrzywdzonym przestępstwem, poprzez zapewnianie poszkodowanym kompleksowej opieki prawnej, psychologicznej i administracyjnej ⚖️

Pomóż nam pomagać osobom pokrzywdzonym przestępstwem!

Fundacja LEX NOSTRA już od 10 lat aktywnie pomaga osobom pokrzywdzonym przestępstwem. Pomóż nam pomagać!

1% Twojego podatku to 100% pomocy osobom poszkodowanym przestępstwem.

Podaruj 1% podatku Fundacji Lex Nostra wpisując w swojej deklaracji nr KRS Fundacji: 0000365293

Pobierz i uruchom darmowy program do rozliczenia PIT

Bezpłatny program do rozliczania PIT