Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: SANTANDER nr. konta: PL 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224 (SWIFT: WBKPPLPPXXX)

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
legitymacja-asystenta

Miło nam poinformować, że Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA Maciej Lisowski objął zaszczytną funkcję społecznego asystenta Posła na Sejm RP Kornela Morawieckiego, lidera Koła Poselskiego Wolni i Solidarni. Maciej Lisowski swoją rolę asystenta postrzega nie tylko w kategoriach reprezentowania i merytorycznego wsparcia posła Morawieckiego, ale także uczestnictwa w posiedzeniach sejmowych komisji, przede wszystkim Komisji Sprawiedliwości i Praw Człowieka oraz Komisji Administracji i Spraw Wewnętrznych, monitorowania i aktywnego specjalistycznego wsparcia ustawodawstwa w zakresie pozytywnych zmian w wymiarze sprawiedliwości. O działaniach Macieja Lisowskiego w kontekście prac parlamentarnych i współpracy z posłem Morawieckim będziemy informować na bieżąco. Dziś prezentujemy oficjalną asystencką legitymację Macieja Lisowskiego.

Kategorie: Aktualności, Polecamy