Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: SANTANDER nr. konta: PL 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224 (SWIFT: WBKPPLPPXXX)
Fudacja LEX NOSTRA OPP - przekaż 1% podatku

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

pomoc-stop-falszowaniu-wyborow

Komunikat Ruchu Kontroli Wyborów: „Fundacja LEX NOSTRA zajmie się obroną osób zaangażowanych w RKW, które byłyby szykanowane za swe patriotyczne zaangażowanie! Dziękujemy!”

„RUCH KONTROLI WYBORÓW Nie mamy zaufania do systemu wyborczego i dlatego musimy jako obywatele przypilnować wyborów na każdym etapie oddawania i liczenia głosów! Wybory w naszym Kraju są fałszowane ale położymy temu kres!” – to misja i cel Ruchu Kontroli Wyborów.

Fundacja LEX NOSTRA pomaga Panu Jerzemu Jelińskiemu z Kołobrzegu, którego prawa obywatelskie i ludzkie zostały pogwałcone przez Straż Graniczną. Jednocześnie Fundacja zadeklarowała  taką pomoc każdej osobie, której prawa człowieka i obywatela będą naruszane z powodu zaangażowania się tej osoby w proces pilnowania wyborów!

Więcej informacji:

Maciej Lisowski

Autor:

Twórca i dyrektor Fundacji LEX NOSTRA. Dziennikarz, publicysta, przedsiębiorca i społecznik.
Strona internetowa: MaciejLisowski.pl

Więcej o autorze: