Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: BZ WBK nr. konta: 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224
Fudacja LEX NOSTRA OPP - przekaż 1% podatku

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

patriotyzm i sport

FUNDACJA LEX NOSTRA –  1% PODATKU NA TWÓJ KLUB!

Fundacja LEX NOSTRA uprzejmie informuje o podjęciu akcji wpłat 1% podatku dochodowego na rzecz propagowania rozwoju sportu i kultury fizycznej wśród młodzieży.

Choć podstawowym celem działania Fundacji LEX NOSTRA jest pomoc dla osób poszkodowanych przez system prawny i edukacja prawna obywateli, nasza Fundacja utrzymuje też stałe relacje ze środowiskami sportowymi, także z kibicami aktywnymi w organizacjach patriotycznych. Wspieramy też wszelkie działania legislacyjne na poziomie rządu i parlamentu realnie zwiększające nakłady na polski sport i zwiększające dostępność do czynnej kultury fizycznej dla młodych osób.

Naszym celem jest popularyzacja wszystkich rodzajów sportu wśród młodzieży, dlatego też zachęcamy Państwa do współpracy, dzięki której Stowarzyszenie Łagierników Żołnierzy AK z siedzibą przy ulicy Opaczewskiej 43 lok. 16, 02 – 201 Warszawa, w ramach którego funkcjonuje i działa klub piłkarski o nazwie Akademia Futbolu Kreatywnego Legion Warszawa pozyska środki finansowe na rozwój fizyczny oraz szkolenie sportowe młodzieży.

Zachęcamy Państwa do udziału w naszej akcji!

Rozlicz z nami PIT i przekaż 1% podatku:

Kategorie: Aktualności, Polecamy