Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: SANTANDER nr. konta: PL 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224 (SWIFT: WBKPPLPPXXX)
Fudacja LEX NOSTRA OPP - przekaż 1% podatku

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

ju4 ju1

Szanowni Państwo,

serdecznie dziękujemy za wszystkie napływające do Fundacji LEX NOSTRA drogą mailową, telefoniczną i pocztową życzenia świąteczne. Skala i ilość życzeń jest dla nas miłym i cennym wyróżnieniem, przekonuje nas o tym, że nasza działalność ma nie tylko dużą wartość i sens, lecz także jest dostrzegana tak przez osoby prywatne, jak i instytucje publiczne, samorządowe, placówki dyplomatyczne (na zdjęciu życzenia od Ambasady USA w Polsce), organizacje społeczne i polityczne, parlamentarzystów, środowiska naukowe i organizacje przedsiębiorców. Raz jeszcze dziękujemy za życzenia i dotychczasową współpracę, a już niebawem zaprezentujemy podsumowanie działalności Fundacji LEX NOSTRA w roku 2017 i zarys planów Fundacji na przyszły rok.

Maciej Lisowski

Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA