Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: SANTANDER nr. konta: PL 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224 (SWIFT: WBKPPLPPXXX)

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

oko1 oko5

oko6 oko3

W czwartek 14 grudnia 2017 roku w warszawskiej restauracji „Nasze Miejsce” odbyło się uroczyste spotkanie wigilijne Fundacji LEX NOSTRA. Na opłatkowej uroczystości obecni był zespół, współpracownicy, przyjaciele i dyrekcja Fundacji LEX NOSTRA, członkowie Rady Fundacji (w tym dr Adam Sandauer), zaproszeni goście. Na spotkanie przybył też Marszałek Senior Sejmu RP, poseł Kornel Morawiecki. Słowa modlitwy i błogosławieństwa wygłosił ks. Józef Maj.

W otwierającym spotkanie przemówieniu Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA Maciej Lisowski życzył zebranym udanych Świąt i wszelkiej pomyślności, przekazał zarazem podziękowania dla zespołu i współpracowników, podsumował działalność Fundacji LEX NOSTRA w roku 2017 i nakreślił plany działań na przyszłość. Powyżej prezentujemy zdjęcia z opisanego spotkania.

oko2 oko7

Kategorie: Aktualności, Polecamy