Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: BZ WBK nr. konta: 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

flaggsss

We wtorek 4 lipca 2017 roku Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA Maciej Lisowski wziął udział w odbywającym się w warszawskiej Rezydencji Ambasadora Stanów Zjednoczonych uroczystym bankiecie organizowanym co roku z okazji narodowego święta USA, Dnia Niepodległości. Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA brał udział w spotkaniu na zaproszenie Ambasadora USA w Polsce Paula W. Jonesa i żony Ambasadora, Catherine Jones.

Spotkanie w amerykańskiej ambasadzie było dla Dyrektora Fundacji LEX NOSTRA Macieja Lisowskiego okazją do ważnych spotkań i rozmów z przedstawicielami świata dyplomacji, sztuki, biznesu, reprezentantami Rządu RP, Sejmu i Senatu, zajmującymi się problematyką spraw zagranicznych politykami.

Załączamy kilka zdjęć ze spotkania, m.in. z Posłem na Sejm RP i Marszałkiem Seniorem Kornelem Morawieckim. Na zdjęciach również prawnik Fundacji LEX NOSTRA Katarzyna Walków.

IMG_1795  IMG_1798  IMG_1802

IMG_1804  IMG_1807