Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: SANTANDER nr. konta: PL 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224 (SWIFT: WBKPPLPPXXX)
Fudacja LEX NOSTRA OPP - przekaż 1% podatku

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
jedyneczka

Prezentujemy materiał Pierwszego Programu Polskiego Radia, wyemitowany w paśmie „Sygnały dnia”, a dotyczący propozycji Rzecznika Praw Obywatelskich w zakresie nagrywania czynności podpisywania aktów notarialnych. Czy takie działania mogą pomóc ludziom, którzy podpisali niekorzystne umowy notarialne z lichwiarzami, skutkujące wejściem w spiralę zadłużenia i możliwością utraty dorobku życia. W materiale pojawia się wypowiedź Macieja Lisowskiego, Dyrektora Fundacji LEX NOSTRA. Zapraszamy do zapoznania się z materiałem dźwiękowym, który można znaleźć pod linkiem (czasowy zapis od 14:20 do 18:14):

Na zdjęciu Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA Maciej Lisowski w trakcie nagrania rozmowy w siedzibie Polskiego Radia.