Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: SANTANDER nr. konta: PL 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224 (SWIFT: WBKPPLPPXXX)

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

W przedświąteczny piątek 21 grudnia 2018 roku Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA Maciej Lisowski wziął udział w uroczystym spotkaniu opłatkowym organizowanym przez środowisko i stowarzyszenie Solidarność Walcząca. To ważne wydarzenie, gromadzące dużą grupę działaczy dawnej podziemnej Solidarności Walczącej jak i sympatyków idei głoszonych przez tę organizację, tradycyjnie już odbyło się we Wrocławiu, w Centrum Historii Zajezdnia. Spotkanie było okazją do wielu ważnych i wzruszających rozmów, ciekawej wymiany życzeń i poglądów. Obecni byli lider Solidarności Walczącej, Marszałek Senior Sejmu RP, poseł Kornel Morawiecki, oraz Premier RP Mateusz Morawiecki. Na zdjęciach m.in. Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA w trakcie rozmów z posłem Kornelem Morawieckim i premierem Mateuszem Morawieckim.

wroc3 wroc1

Autor: