Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: SANTANDER nr. konta: PL 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224 (SWIFT: WBKPPLPPXXX)

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

W czwartek 18 grudnia 2018 roku w warszawskiej restauracji „Nasze Miejsce” odbyło się uroczyste spotkanie wigilijne Fundacji LEX NOSTRA. Na opłatkowej uroczystości obecni był zespół, współpracownicy, przyjaciele i dyrekcja Fundacji LEX NOSTRA, członkowie Rady Fundacji (w tym Anna Maria Rożek, dr Adam Sandauer, Władysław Żmuda), zaproszeni goście. Na spotkanie przybyli również przyjaciele Fundacji: Marszałek Senior Sejmu RP, Poseł Kornel Morawiecki, Piotr Andrzejewski, Stan Borys, Robert Grey, Arkadiusz Hołda, Gabriel Janowski, Adam Matusiewicz i wielu innych. Słowa modlitwy i błogosławieństwa wygłosił ks. Czesław Banaszkiewicz.

W otwierającym spotkanie przemówieniu Dyrektor Fundacji LEX NOSTRA Maciej Lisowski życzył zebranym udanych Świąt i wszelkiej pomyślności, przekazał zarazem podziękowania dla zespołu i współpracowników, podsumował działalność Fundacji LEX NOSTRA w roku 2019 i nakreślił plany działań na przyszłość. Powyżej prezentujemy zdjęcia z opisanego spotkania.

Poniżej zamieszczamy kilka wybranych zdjęć, oraz relację video:

DSC00228 DSC00171 DSC00184 DSC00201 DSC00206 DSC00207 DSC00219 DSC00224

Maciej Lisowski

Autor:

Twórca i dyrektor Fundacji LEX NOSTRA. Dziennikarz, publicysta, przedsiębiorca i społecznik.
Strona internetowa: MaciejLisowski.pl

Więcej o autorze: