Wspomóż Fundację LEX NOSTRA darowizną: SANTANDER nr. konta: PL 98 1090 1030 0000 0001 1662 5224 (SWIFT: WBKPPLPPXXX)

Poleć ten tekst:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

archive

Wspólne działania Fundacji LEX NOSTRA i Stowarzyszenia Ruch Kontroli Wyborów – Ruch Kontroli Władzy przynoszą kolejne pozytywne efekty. Tym razem otrzymaliśmy odpowiedź z Archiwum Państwowego, którą prezentujemy, odnośnie naszej wspólnej interwencji w sprawie prawidłowości aktu wyborczego, której szczegóły przypominamy w tekście poniżej. Możemy być więc pewni, że w związku z prawdopodobnymi dalszymi czynnościami nad badaniem przejrzystości wyborów samorządowych z 2014 roku i wyborów parlamentarnych z roku 2015, karty wyborcze i dokumentacja wyborcza nie ulegną zniszczeniu.

img7 img9

Kategorie: Interwencje, Polecamy